TITTA NÄRMRE PÅ MIN BAKGRUNDS BILD

FINA ELLER HUR!!!

OM MIG

jag heter Erika Surakka men kallas av de mindre Orika. Jag bor i Göteborg och älskar hundar!!! Jag är 12 år och ska tävla i agility. Min favvo mat är köttsoppa och tacos. Nam Nam.                                                                                             Här är några bilder på mina husdjur som jag har:
Och de jag har haft:

Lagotto fin hundras

Min kompis Isabelle har en pudel ( Maya ) nu är hon klippt som en Lagotto. Hon är jätte söt nu. Jag känner massor såna söta krabater!!!
Här är hon klippt som valp.

HISINGEN, TUVE???

Om du bor i hisingen , tuve så kan du gå på trevliga hundträffar rätt nära slätta damm i hisingsparkens hundrastgård!!!! Alla hundar välkomna!!!=)

FÖRSTA PLATS!!!

Den här damen Isabelle har vunnit alla mina tävlingar!!!!!

URGULLIG VALP

Jag och Isabelle var på agility i kallebäck den 6/6 2011 vi tittade lite och vi tränade lite på träningsbanan med min hund hon gjorde asbra ifrån sig! Vi såg även Combat och Sarah med sina vänner!!!! Men det bästa av allt var VALPEN!!! Ni måste hålla med om att den är söt.=P

DETTA ÄR MINA FAVORIT HUNDAR

Maya Pudel och stora Kellie Whippet och korv Bomba Staff och pigga Garp Buhund

OM MIN KORV

Hon heter Bomba och är född den 12 november 1998. När hon var valp hette hon If he moves kill him alltså på svenska Om han rör sig döda honom. Knäppt eller hur!!???? Hon är 13 år men as pigg och godis tiggare!!!! Hon är svart men hon har en vit fläck på bröstet hon har även lite bruna ränder. Hon har Discolusi i knäskålen ibland kommer gamla tanter fram till mig och min kompis Isabelle och säger : -Hon HAR ont i benet!(tanten) -Nej hon har discolusi hon har inte ont!!! (jag) -JO!!! säger hon argt. -DET SER JAG JU!!! Jag säger: hon har inte ont! bestämt och går vidare! HON KAN JU INTE VETA!!! WHAT EVER!!! Hon är en Engelsk staffordshire bullterrier och hon går väldigt bra med andra hundar.

Titta på lite hundar!


Hej jag och Isabelle har kommit på...

Olika danser och sånger och en grym film som heter Fiska med Blodormen ni bloggare borde se den (parodi)!!!!!!:-)

ville bara säga...

Att Isabelle och Maya borde börja tävla, helt ärligt det borde ni.Ni är ett perfekt team förutom slalomen!!!!!!!!!! Om ni inte gör det snart så gör jag det!!!!!!:-P

INFO OM TÄVLINGARNA

Det kostar inget såklart, man får ha liten,mellan eller stor hund spelar ingen roll om ras under tävlingen så får man ha koppel och godis och både människa och hund kommer få belöning fasten man förlorar och jag delar ut priser till den som kommer från första plats till tredje.

Om du är intresserad i agility läs här...

Som du kanske redan vet så arrangerar jag själv egna tävlingar.
Jag hade tänkt göra en ny till våren mm. Så om du vill pröva på så kan du kommentera på denna och skriva lite om dig själv och din hund spelar ingen roll om du är bra eller inte för det har vart många nybörjare och tävlat och tänk vissa har till och med kommit 2:a!!!
SÅ SKRIV UTAN ATT TVEKA!!!

Mina egna små tävlingar.

Min egna lilla korv.

Detta är min grannhund Kellie hon och jag tränar agility. Väldigt fin whippet!
Här hoppar hon 50 cm, som hon tycker är lätt...
Och här är min grannes lilla agilityvalp, som hoppar 30 cm.OBS! På den här bilden är hon 6 månader men nu är hon 1 år!
Hon och hennes ägare ÄGER på banan!
Hon är lös en början, men sen märkte hon.....
Att hon lika väl kunde springa och busa med de andra hundarna...
Så vi fick koppla henne. Men...

Det gick MYCKET bättre!
Hon klarade hinder för hinder!!!:-)

Det ser proffsigt ut på bilden men det är bara en tillfällighet...
Hon kan absolut inte slalom!!! Jag har det aldrig i mina tävlingar eftersom ingen i trakten har en hund som kan slalom alltså blir det bara hopp, däck,tunnel, släp och ibland bord.
Detta är Garp han var lite stel i benen men han kom 2:a ändå. Väldigt bra föratt vara en norsk buhund!
Resultat:Pudeln Maya kom 1:a!
Den norska buhunden Garp kom 2:a!
Whippeten Kellie kom 3:a!
Och min engelska staff korv kom sist......

Mina små minnen från agilitytävlingar mm.


RSS 2.0